Get to know us!

Jaja, al goed en wel, maar wie zijn wij nu? Find out here!.


Alexa en Ben, aangenaam! Al sinds 2013 een koppel. We delen een wederzijdse passie voor fotografie en de naam van het bedrijf is dan ook eenvoudig terug te brengen naar ons twee voornamen. Zoals te zien zijn wij beide ook hondenliefhebbers en hebben wij een 'klein' hondje genaamd Yukon. Scroll, swipe of ga verder op deze pagina om ons nog beter te leren kennen!

Foto’s: Lupe Cassiers Photography

Hallo, ik ben Alexa! En ik ben de oprichter van Ab pictures. Ik denk dat het allemaal een beetje in de familie zit. De passie heb ik meegekregen van mijn vader. Hij was ook al heel lang bezig met fotografie, je weet wel, toen er nog zo een donkere kamer bestond enzo.. Ik heb trouwens ook zo een donkere kamer! Ja, ik fotografeer soms nog met een oude camera en een rolletje. Back to the roots, echt leuk!Ik ben heel graag creatief bezig. Is het nu met een camera, Illustrator of Photoshop, ik doe het allemaal graag!

Hallo, ik ben Ben! Technologie en mezelf zijn twee handen op één buik. Alles wat printplaten in zich heeft interesseert mij mateloos. Zo ook dus camera's en alles omtrent. Eigenlijk zat de passie voor fotografie dus al altijd een beetje in mij maar toen ik Alexa leerde kennen, is alles in een stroomversnelling geraakt. Nu heb ik mij nog meer verdiept in de fotografie, camera's en mijn laatste speelgoed... drones.Ondertussen heb ik een opleiding achter de rug als klasse 1 dronepiloot, dat is de hoogst haalbare licentie. Wist je dat je trouwens altijd een licentie nodig hebt om met een drone te vliegen als je niet alleen in je eigen tuin wilt vliegen? Het vliegen zelf is echt heel leuk! Als je dat dan nog eens kan combineren met fotografie of videografie, dan is het plaatje helemaal compleet.

Samen vormen wij dus A(lexa)b(en) pictures. Een duo dat je vaak met twee tegenkomt. Naast het fotograferen hebben we beide nog een voltijdse job, zijn we een huis aan het bouwen en is Alexa in haar vrije tijd nog bezig met grafische vormgeving (geboortekaartjes ontwerpen). Als er hier en daar dan nog wat vrije tijd over is, spenderen we die graag met familie en vrienden. We zijn dus bezige bijtjes allebei!