Christmas mini sessies

Ho ho ho, jij hebt interesse in een Christmas mini sessie! Vind hieronder meer info, of onmiddellijk jouw plaatsje verzekeren kan ook!


Woehoe, het is bijna zover! De kerstperiode zit er aan te komen. De periode van gezellig voor de haard met een chocomelkje en slagroom! De periode van allom gezelligheid met de familie. Oohja, vergeet geen kerstkaartjes! Deze zijn weer helemaal in, en hoe leuk zou het wel niet zijn om gepersonaliseerde kerstkaartjes te versturen naar vrienden en familie? Wij organiseren dit jaar terug Christmas mini sessies. Wat houdt dit in?

30 min fotoshoot

Geen volledig uur, maar een klein halfuurtje voor de camera staan, velen vinden een uur te lang, een halfuur is perfect!

2 settings

Er zullen 2 settings klaar staan, eentje binnen en eentje buiten. De settings zullen anders zijn dan vorig jaar. Ik kan je nu al vertellen dat je binnen zult komen in een winter wonderland decor. En buiten mag het allemaal wat meer naturel met groene kerstbomen niet, misschien wel terug met een beetje sneeuw voor de kleinsten.

5 gratis foto's naar keuze

Achteraf kunnen jullie in de foto's die ik gemaakt heb, 5 foto's naar keuze kiezen. Je kan er natuurlijk altijd meer aankopen.

5 gratis kerstkaartjes

Ja je hoort het goed. Ik maak voor jou kerstkaartjes met een door jou gekozen foto en leuke quote. Ook hier heb je optie om meer kerstkaartjes aan te kopen.

Waar en wanneer

Locatie in Putte/Grasheide5 en 6 november

Gezelligheid!

Oohja, natuurlijk wordt het reuze gezellig met gratis chocomelk met slagroom voor de kleinsten en een gluhwein voor de grote kindjes! Een fijn gezinsuitstapje als je het mij vraagt.

Al goed en wel maar hoeveel kost dit nu allemaal?

175 euro

Oké, wil jij jouw plaatsje verzekeren? Boek hieronder!

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit