Coming Soon

We'll be back!

We zijn druk in de weer om een nog mooiere website aan te kunnen bieden!


Volg ons intussen op onze socials, ook leuk!

Development 70%
Design 80%
Marketing 40%

Aanbod

Aanbod

Bekijk hieronder ons aanbod


Liefde / Familie

Meer info

Nieuw leven!

Meer info

Boudoir

Meer info

Home

Hallo daar!

Fijn dat je even een kijkje komt nemen op deze pagina, ons moto?

Love and live to capture.


Even verduidelijken. Zoals het woordje love het al doet vermoeden. Wij houden van fotograferen, maar echt... we doen niets liever. Herinneringen, momenten vastleggen die voor jou belangrijk zijn in je leven.

 

Ons doel is om spontane foto's te maken, waar de vreugde van afspat. Niet teveel geposeer en awkwardness. Een fijn moment samen beleven waarbij je achteraf kan genieten van de foto's.

 

Meer interesse gekregen? Kijk hieronder naar ons aanbod.

Liefde / Familie
Ben je verliefd, ga je je verloven? Of wil je gewoon met je hele familie op de foto. Herinneringen aan deze momenten zijn er om te koesteren.
Nieuw leven
Wil je graag aankondigen dat je zwanger bent, of graag foto's van je zwangere buik. Is er net een nieuw leventje bijgekomen? Bekijk de mogelijkheden.
Boudoir
Zelf liefde. Wil je graag uitdagende foto's van jezelf of een geschenkje voor je vriend? Stijlvolle boudoir shoot kan je hier boeken.

Get to know us!

Alexa, aangenaam! De A van Ab pictures en het brein achter Ab pictures ;) Just kidding. Cliché, maar het vastleggen van herinneringen geeft mij enorm veel voldoening. Ik leef voor fotografie en alles wat er bij komt kijken.

 

Ben, de B van Ab pictures. Naast iedere sterke vrouw hoort ook een sterke man! Mijn passie ligt bij alles wat technologie in zijn naam heeft. Camera's, drones, computer, noem maar op en ik ben er gepassioneerd door. Vaak help ik Alexa mee als second shooter indien dit nodig is.

Nice words

Vragen of onmiddellijk een shoot boeken? Contacteer ons hieronder

Contacteer ons

Socials